goed gesprek: OPGAVE

In een buurt speelt een zaak die u graag wilt bespreken. Een goed gesprek met de gemeente, corporaties of andere belanghebbenden over de Opgave. We adviseren om eerst alle beschikbare data van de buurt bij elkaar te zoeken. Vervolgens kiezen we een presentatie van de data, dit kan op verschillende manieren met een krant of infographic of op geheel eigen wijze die passend is voor een organisatie. Uiteraard is ook een applicatie. Kijk rond bijvoorbeeld bij deze experimentele producten voor de vele mogelijkheden. Voor meer informatie stuur mij een email op i.stoelinga@gmail.com.

FullSizeRender
De Werkplaats buurtbegroting hier vindt het goede gesprek plaats over de Opgave van de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s